In­for­ma­tions­tek­no­lo­gi

Stærk Scrum Master med teknisk flair

Er du en stærk Scrum Master med teknisk flair og gerne med erfaring indenfor udvikling af systemer til livsforsikring og pensionsbranchen? Så er du måske den Scrum Master, som Velliv leder efter.

     ”I Velliv bliver du en del af en virksomhed, der gør tingene anderledes. Velliv er et uafhængigt og 100% kundeejet pensionsselskab, der tænker kunderne først i alt. Fordi vi er kundeejet, skal vi ikke tjene andres interesser, men kan i stedet fokusere på, at kunderne får mest muligt ud af deres pension. Det er et mindset, som vi bærer med os i alt, hvad vi gør – også når vi udvikler. Vi kalder det pension, som pension bør være,” fortæller Lene Bech Jensen, som bliver din daglige leder og hun fortsætter:

Som Scrum Master i Velliv får du ansvar for at arbejde med vores agile udviklingsteams, og du kommer ind i hjertet af maskinrummet for vores udvikling.

Et varmt velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for såvel kunder som medarbejdere. Vi er af EY og Finanswatch kåret som årets kommercielle pensionsselskab i både 2022, 2021, 2020 og 2018. Og her er medarbejderne selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil.

Derudover har Velliv branchens højeste kundetilfredshed ifølge Aalunds Firmapensionsbarometer.

Du bliver organisatorisk forankret i afdelingen Forretningstransformation, der udover projektledere tæller test managere, Scrum Mastere, Product Owners og Business Analysts. Afdelingen er placeret i Vellivs udviklingsorganisation, Tværgående Udvikling, som har ca. 120 medarbejdere.

        ”Vi er en organisation med en uhøjtidelig omgangstone og høje ambitioner. Vi værdsætter engagement, ansvar, høj faglighed og mod til at afprøve nye veje,” uddyber Lene

Om Jobbet
Som Scrum Master i Velliv vil du typisk skulle varetage ansvaret for 1-2 teams. Dit første team i Velliv bliver Team Integration, som har ansvaret for udvikling og vedligehold af det forretningskritiske integrationsdomæne. Integrationsdomænet understøtter Vellivs ambitiøse strategiske mål inkl. anvendelse af data, digital kommunikation og automatisering. Team Integration består af 3-4 teams, og I er flere Scrum Masters om opgaven.

I tæt samspil med teamets Product Owner og Applikationsarkitekt er du ansvarlig for at sikre, at den agile arbejdsform er forstået og forankret i Team Integration, og at der arbejdes optimalt gennem støtte og coaching. Du er også ansvarlig for at sikre det bedst mulige samarbejde i teamet og med de andre agile udviklingsteams. Du forventes at være i tæt dialog med de relevante linjeledere, da vi har en matrixorganisation.

Teamet består af en blanding af interne medarbejdere og eksterne, engelsktalende konsulenter, og det vil være en del af din opgave at hjælpe med at opbygge et stærkt fælles team.

Du bliver del af vores Scrum Master netværk, hvor vi arbejder på at dygtiggøre os i scrum master rollen og i måden at drive agil udvikling i Velliv.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. fra ITU eller lignende, og du har minimum 3 års erfaring med agil udvikling i rollen som Scrum Master. Din erfaring har du sandsynligvis tilegnet dig i den finansielle sektor eller fra et softwarehus eller konsulenthus. Et godt kendskab til livsforsikring og pensionsbranchen er en fordel.

Du kender til IT udvikling og udviklernes arbejde og kan snakke med omkring teknikken. Du er ikke nødvendigvis udvikler, men du har teknisk flair.

Du er certificeret Scrum Master og kender til et skaleret agilt set-up, hvor udviklingsteams arbejder godt sammen på tværs.

Som person er du servicemindet og løsningsorienteret. Du er en stærk facilitator, og du trives med at gå forrest. Gennem din facilitering bidrager du til at fremme teamets læring, værdiskabelse og evne til selvorganisering.

Du er god til at motivere teamet, og du formår at skabe ro og stabilitet. Du fremmer, at teamet tager ansvar, og du er en solid teamplayer, som aktivt søger og giver feedback.

Du kommunikerer desuden godt på alle niveauer i en organisation og er flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Yderligere information
Så skynd dig at søge ved at klikke på ”Send Ansøgning” og upload din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 12. oktober 2022. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet vores nye kollega.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til Lene på 21 54 83 94, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vil du lære Velliv bedre at kende? Læs med her: Velliv, Pension & Livsforsikring A/S – Dit Pensionsselskab

Vi glæder os til at høre fra dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button